Gebruiksovereenkomst

Deze site wordt met de grootst mogelijke zorg onderhouden en is onafhankelijk van eventueel genoemde organisaties, aan de inhoud van deze site kan op geen enkele wijze rechten worden ontleend. Ook zijn alle rubrieken onder voorbehoud van wijzigingen. Indien U meent dat er een copyright rust op b.v. een foto, script, verhaal e.d. mail ons dan direct en wij zullen deze na verificatie verwijderen. De intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, beelden en geluiden van deze site zijn auteursrechtelijk beschermd en/of voorbehouden aan media-totaal.nl dan wel dekrant-info.nl. Het is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de rechthebbende de informatie te wijzigen, te exploiteren of verder te verspreiden.

media-totaal.nl / dekrant-info.nl respecteert de privacy van alle gebruikers van de site en zorgt dat al Uw persoonsgegevens vertrouwelijk worden behandeld. Gegevens worden door ons verder niet vrijgegeven of voor andere doeleinden gebruikt.

Copyright ( Foto's ) media-totaal.nl / dekrant-info.nl

Op alle opnames zijn de auteursrechten van toepassing. Door de opdrachtgever bestelde en de door ons geleverde opnames mogen niet worden gebruikt voor commerciƫle doeleinden. De verantwoordelijkheid in deze ligt bij de afnemer.

Publiceren of op enig ander wijze dupliceren, in welke vorm dan ook, is zonder schriftelijke toestemming van media-totaal.nl / dekrant-info.nl niet toegestaan en zal strafrechterlijk worden vervolgd !

Restricted rights ( Photo's ) media-totaal.nl / dekrant-info.nl

Except for agreed media-totaal.nl / dekrant-info.nl, l no part of this publication may be reproduced, stored in a retrieval system, or transmitted, in any form or by any means, electronic, mechanical, recording, or otherwise, without prior permission of media-totaal.nl / dekrant-info.nl in the Netherlands. Any use of this material to publishing or similar activities is explicitly forbidden and will be prosecuted.

 

Contact

Media-Totaal Noord BV
Gedempte Haven 5
9301 LN Roden

Postbus 116
9300 AC Roden


Telefoon: (050) 406 50 40
Fax: (050) 406 50 45

info@media-totaal.nl

KvK: 04063690
BTW: NL809662917B01